Hírek

Elérhetőségek

Forgalmi változások novemberben a H6-os HÉV vonalán

November 2-ától november 19-éig a H6-os HÉV módosított menetrend szerint közlekedik.
November 2-ától 10-éig a vonatok Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között mindkét irányban a Közvágóhíd irányú peronok mellett, november 11-étől 19-éig mindkét irányban a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg.

November 3-án és 4-én a vonatok csak Közvágóhíd és Szigetcsép között közlekednek. A kimaradó szakaszon – Szigetcsép és Ráckeve között – H6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik, a HÉV követési időközének megfelelően. A HÉV-pótló járaton a kerékpár szállítása megengedett.

A pótlóbusz olyan megállói, amelyek a HÉV menetrendjében eredetileg nem szerepelnek, díjszabási szempontból a táblázat szerinti HÉV-állomásoknak felelnek meg.

Pótlóbusz megállója Díjszabás szerinti HÉV-állomás
Szigetszentmárton, Posta Szigetszentmárton-Szigetújfalu
Szigetszentmárton, Dózsa György utca Szigetszentmárton-Szigetújfalu

A pótlóbuszon a HÉV menetjegyek és bérletek érvényesek; a jegy nélkül felszálló utasoknak a jegyvizsgálónál kell HÉV-menetjegyet váltaniuk. A pótlóbusz azon megállói közötti utazások esetén, amelyek díjszabást tekintve azonos HÉV-megállóknak minősülnek, menetjeggyel történő utazás esetén a 10 km-es távolságnak megfelelő menetdíjat kell megfizetni.

A vágányzár ideje alatt a Ráckeve, Angyalisziget, Horgásztanyák, Szigetszentmárton-Szigetújfalu kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV-bérletekkel igénybe vehető a 676-os autóbusz Ráckeve, HÉV-állomás és Szigethalom, autóbusz-állomás között.

A vágányzárak ideje alatt a szerelvények a meghirdetett menetrendtől eltérő időpontokban, vágányzári menetrend szerint járnak. A menetrendekért, kérjük, látogasson el a MÁV-HÉV vagy a BKK weboldalára, vagy használja a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves megértésüket kérjük!

MÁV-HÉV Zrt.